MAGAZiNUL DE MUZiCA 10 ani

Cult Music Club, Craiova
Str. Fratii Buzesti Nr 23
joi, 12 octombrie '17, ora 21:00
Acum mai bine de zece ani am inceput aceasta intamplare ca un side project, in doi (Ion si Adi), intr-o mansarda . In scurta vreme ni s-a alaturat Sorin si dupa aceea Laurentiu si am inceput cantarile in Mediclub. Au urmat Korona Music Club, Snobi, Club300, Rendez-vous, Play, MiddlePub, Planter's, Charger, Chicago, Vertigo, Kubik, si nu cred ca am reusit sa mi le amintesc pe toate. Mai multe detalii

Cu alte cuvinte incet si tenace am reinviat obiceiul craiovenilor de a iesi in oras pentru a asculta muzica interpretata live. De atunci am avut placerea sa fim colegi cu cativa muzicieni excelenti, din diverse generatii: Sorin Patru (tobe), Petre Cotarcea (clape), Laurentiu Gherghina (bass), Alin "Babu" Nicu (tobe), Ionut Moanda (clape), Radu Taca (bass), iar in Craiova muzica live este prezenta peste tot.

MAGAZiNUL DE MUZiCA
Ion Ilicevici chitara
Adi Bladi Blejoiu voce
Alin Milosav clape
Razvan Lazar bass
Bogdan Popa tobe
Costi Nicu tehnic
va propune o intalnire cu fostii componenti, impreuna cu prietenii si trupele lor actuale joi seara in oras, la Cult Music Club, joi 12 octombrie 2017.
Suntem onorati sa sarbatorim pe scena de la Cult Music Club (Ambient) impreuna cu trupele prietene care au raspuns invitatiilor noastre:
NoANTiDOTE
ThePLAYERS
SiNGLE BARREL
Noi suntem acolo incepand cu ora 21:00 si va asteptam pe toti. Prieteni vechi, actuali si viitori, reali sau virtuali (si imaginari), va asteptam joi sa ne vedem in viata, pe scena sau langa scena.

MAGAZiNUL

Event support: 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.