Louis CK – Live in Cluj

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca
Piata Lucian Blaga, nr. 1-3
duminică, 21 iulie, ora 17:00
Ca urmare a cererii publicului, Louis C.K. adaugă un al treilea show la Cluj, duminică, 21 iulie. Ora de incepere al celui de al treilea spectacolul este 17:00.

Evenimentul se va desfășura exclusiv în limba engleză și nu este recomandat minorilor.

Louis CK este unicul detinător al drepturilor de autor pentru forma și conținutul ‘materialelor’ ce compun reprezentațiile sale live, inclusiv orice glumă sau scheci. Aceste ‘materiale’ nu pot fi copiate, traduse, transmise, expuse, distribuite sau reproduse cuvânt cu cuvânt, integral sau parțial, în nici o formă și prin nici un mijloc sau tehnologie disponibilă în acest moment sau inventată mai târziu, fără o aprobare prealabil exprimată fără echivoc, în formă scrisă, de Louis CK. Folosirea acestor ‘materiale’ în lipsa unei aprobări scrise exprese din partea lui Louis CK este strict interzisă și va atrage după sine orice măsură legală se impune pentru repararea prejudiciului. Orice formă de înregistrare a spectacolului, inclusiv luarea de notițe, nu este permisă iar oricine încalcă această interdicție va fi poftit să părăsească sala.

Evenimentul se va desfășura în absența telefoanelor mobile. Folosirea de telefoane mobile, ceasuri si accesorii smart, camerefoto sau video sau orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sala de spectacole.

Înainte de intrarea in sală toate telefoanele si ceasurile smart vor fi securizate in huse Yondr, acestea din urmă fiind deschise la finalul evenimentului. Spectatorii vor fi în posesia telefoanelor și accesoriilor smart pe toată perioada spectacolului și vor putea avea acces la acestea în timpul reprezentației deblocându-le in așa-numitele Phone Use Areas aflate în foaierul sălii. Înainte de înapoierea in sala, telefoanele si accesoriile smart vor fi re-securizate în aceleași huse Yondr.

Orice persoană din public surprinsă folosind telefonul mobil în timpul reprezentației va fi escortată în afara sălii. Vă suntem recunoscători pentru cooperarea dumneavoastră în crearea unei experiențe lipsite de intruziunea telefoanelor.
Mai multe detalii

Cel dintâi stand up comedian care a susținut trei reprezentații cu sala plină la Madison Square Garden în cadrul aceluiași turneu, Louis C.K. alege Cluj-Napoca pentru primul său show în România. Sâmbătă, 20 iulie orele 20:00, si duminica, 21 iulie orele 17:00 si 20:00, amatorii umorului ireverențios, au șansa să îl vadă pe artistul american abordînd teme dintre cele mai îndrăznețe pe scena Casei de Cultură a Studenților.

De-a lungul unei cariere care începe în anii ’80, Louis C.K. a produs mai mult de opt stand up specials, printre care Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word - Live at Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at the Comedy Store si mai recentul Louis C.K. 2017.

Listat pe locul patru în clasamentul celor mai buni cincizeci stand up comedians din toate timpurile alcătuit în 2017 de revista Rolling Stone, Louis C.K. este în acelasi timp unul dintre cei mai polivalenți oameni din industria de entertainment americană. De numele său se leagă talk-show-uri precum Late Night with Conan O'Brien, The Dana Carvey Show si The Chris Rock Show, la succesul cărora a contribuit ca scenarist in anii ‘90 si 2000. Aparițiile sale în cadrul emisiunii Saturday Night.

Live sunt memorabile, ca și rolurile avute în serialul Parks and Recreation ori în filme ca Trumbo, The Invention of Lying și Blue Jasmine.

Spațiul în care Louis C.K. atinge excelența e reprezentat, însă, de producțiile TV al căror creator este atît ca scenarist, cît și ca regizor, actor și chiar editor video: sitcomul Lucky Louie, ‘sadcom’-ul Horace and Pete dar mai ales serialul cu puternică amprentă autobiografică Louie ce a adus artistului șase premii Emmy.