Loredana, un show de „Sentimente”

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
sâmbătă, 26 noiembrie '16, ora 20:00
Loredana concertează, pentru al cincilea an consecutiv la Sala Palatului, într-o producție grandioasă. Show-urile Loredana au avut în fiecare an o tematică ce a inspirat producția excepțională care a lăsat publicul cu respirația tăiată. Anul acesta, pe 26 noiembrie, de la ora 20:00, Loredana iși invită fanii la Sala Palatului, să se lase purtați de „Sentimente”. Mai multe detalii

 

Loredana, un show de „Sentimente”
„O ușă deschisă direct în sufletul și viața mea”
26 noiembrie, ora 20:00, Sala Palatului


„Noul meu concert Sentimente va fi o experiență unică, despre cele mai importante emoții pe care le simțim și împărtășim. O excursie specială în muzica pe care am făcut-o în acești ani, printre sentimentele din viața mea, sentimente care au însoțit și au dat naștere la sute de cântece. E poate cea mai intimă invitație pe care am făcut-o în ultimii ani, o ușă deschisă direct în sufletul și viața mea. Vă aștept la Sala Palatului pe 26 noiembrie la un show cum n-ați mai trăit, un spectacol care o să vă provoace toate simțurile. La propriu!”


Concertele Loredana la Sala Palatului au devenit o tradiție în ultimii 5 ani. Odată cu concertul „Dragoste”, susținut în 2012, artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Au urmat concertele „Magic”, „Reveria”, „Imaginarium”. Producțiile Loredana au cucerit publicul și presa de specialitate și sunt în continuare un etalon în showbiz-ul românesc. Anul acesta, Loredana va umple Sala Palatului cu fluturii în stomac generați de „Sentimente”.

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

 

Cine vine?