Londra: Stand Up Comedy iUmor cu Bobi Dumitras, Gabriel Gherghe si Petrica Istoc!

Old Speech Room Gallery, Harrow School, Londra
The Bursary, 5 High St, Harrow HA1 3HP
sâmbătă, 23 februarie, ora 20:00
Stand-up de Dragobete, maraton iUmor x3, un show de zile mari ce se desfasura la Old Speech Room Gallery, Harrow School pe 23 februarie, ora 20:00. Mai multe detalii

Organizat cu drag si dor de umor romanesc de Ollie Events.

Invitati anul acesta trei comedianti indragiti, cu sute de showuri live in portofoliu, Gabriel Gherghe, BOBI Dumitras si Petrica Istoc, toti trei trecuti, caliti si apreciati atat de juriul cat si de publicul iUmor.

Bobi Dumitras - https://goo.gl/TNi7UJ

Gabriel Gherghe - https://goo.gl/3ufDn3

Petrica Istoc - https://goo.gl/qTnQAS

Rezervari si info: 07501763061 - Bogdan

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.