Londra: Concert Coma & E.M.I.L.

229 The Venue, Londra
229 Great Portland St, London W1W 5PN
sâmbătă, 13 aprilie
Made in Romanyeah! COMA & E.M.I.L vin în Londra. Pentru prima oară vor cânta împreună pe aceeași scenă într-un club de pe malul Tamisei. Mai multe detalii
Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. După aproape 10 ani de când au debutat, refrenele lor sunt încă fredonate la unison de către fani.
 
Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, COMA, s-a înființat la începutul anilor 2000, din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger.
De-a lungul timpului, formația a susținut zeci de concerte în toată țara și este prezentă la toate festivalurile importante de la noi. Coma a cântat în deschiderea concertelor unor trupe/ artiști precum Linkin Park, Deftones, Korn, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

La plata prin PayPal suma de plată se calculează în euro folosind cursul Paypal din ziua efectuării comenzii și include on top / extra un comision de procesare de pana la 10%, listat separat în sumarul de plată inainte sa apasati “Pay now” / “Plateste acum” in paltforma Paypal. Acest comison este adaugat on top / extra si el include comisionul Paypal dar si un comision extra iabilet.ro