LE RETOUR DU CABARET

Mulanruj Dining Theatre Bordello, Bucuresti
Str. Selari nr. 9-11
sâmbătă, 18 februarie, ora 20:00
Mulanruj, bine-cunoscutul cabaret din Centrul București-ului, parte din celebrul Bordello, cel mai premiat bar din România, prezintă noul sezon de spectacole. Mulanruj a deschis stagiunea 2015-2016 cu spectacolul Le Retour du Cabaret, un show de cabaret autentic, plin cu “Joie de Vivre”. Mai multe detalii

Spectacolul, așa cum ne-a obișnuit faimoasa locație, este compus dintr-o variată gamă de momente artistice, dans, magie, cântec și umor, presărat fiind cu improvizația talentatei trupe de artiști. Este vorba de un show interactiv, mereu diferit, în care publicul participă la atmosfera serii.

Cei ce aleg sa petreacă seara în publicul show-ului, beneficiază nu doar de un spectacol original și unic în România, ci și de meniul de mâncare Casual Fine Dining. Seara se adresează iubitorilor de frumos, de teatru, de artă și de inovație; acelor persoane ce apreciază o experiența completă a simțurilor, într-un cadru pe măsura: vechea sala a „tronului”, Mulanruj aflându-se în fosta sală de baluri a doamnei Elena Cuza.

 Accesul in sala se face de la orele 20:00.

Categorii vouchere:
General Admission - 49 lei - SOLD OUT
Voyeur - 69 lei - 1 snack (cocktail nuts)
Prelude- 89 lei - 1 snack (cocktail nuts) + 1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)
Experience - 119 lei - 1 snack(cocktail nuts)+1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)+ 1 course dinner
Gourmet - 139 lei - 1 snack(cocktail nuts) +1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)+ 2 course dinner
Extravagance - 159 lei - 1 snack(cocktail nuts) + 1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)+3 course dinner

PROMOTIE :

*25% reducere pentru biletele achizitionate in perioada dinaintea saptamanii showului ( de luni pana vineri).

DUPA ACHIZITIONAREA UNUIA DIN PACHETELE DISPONIBILE ESTE NECESARA CONFIRMAREA ACESTORA SI REZERVAREA LOCURILOR IN SALA LA NR. DE TEL: 0748881085.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.