LADIES-ONLY: FLAMINGO BOYS MALE STRIPPERS, DORIAN POPA

Beraria H, Bucuresti
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, 32
marți, 7 martie
Doamnelor şi domnişoarelor, pentru ZIUA VOASTRĂ v-am pregătit un show în exclusivitate. Pentru o noapte Oraşul cu Chef de Viaţă este doar al vostru. Mai multe detalii

Pe 7 martie, la 23:00, pe scenă urcă irezistibilul Dorian Popa pentru un show de excepţie alături de dansatorii săi, iar la miezul nopţii sărbătorim 8 martie cu Flamingo Boys care vor face un male striptease show de senzaţie, aşa cum meritaţi de ziua voastră. Iar apoi continuăm până dimineaţă alături de DJ-ul nostru rezident.
Pe lângă asta, băutura este inclusă în preţul intrării (detalii mai jos).

Accesul este strict interzis barbatilor!

Pret intrare + Open Bar:
60 LEI - Cat. C - loc la masă in părţile laterale + Open Bar inclus
80 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă + Open Bar inclus
120 LEI - Cat. A - loc la masă în faţa scenei + Open Bar inclus

 

Harta categoriilor aici.

Open Bar inclus, all you can drink (21:00-05:00): Prosecco, sucuri, bere, whiskey, vodka, long drinks, apa si cafea, totul este inclus.

Pentru acest eveniment rezervarile se preiau doar dupa achitarea voucherelor.
Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.