Ladies-Only: Dorian Popa, Flamingo Boys Male Strippers

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 7 martie '18, ora 22:00
În noaptea dinspre 7 spre 8 Martie, toate domnișoarele și doamnele sunt invitate la Berăria H pentru cel mai incendiar show incendiar de Ziua Femeii. Dorian Popa și dansatorii săi vor urca din nou pe scena Orașului cu Chef de Viață, iar la miezul nopții ne revedem cu Flamingo Boys care promit un mega show de striptease masculin. Mai multe detalii

18+ / Accesul este strict interzis barbatilor!

Pret intrare + Open Bar (toată băutura inclusă):
70 LEI - Cat. C - loc la masă in părţile laterale + Open Bar inclus
95 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă + Open Bar inclus
135 LEI - Cat. A - loc la masă în faţa scenei + Open Bar inclus

Voucherele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate:

Open Bar inclus, all you can drink (21:00-05:00): Prosecco, sucuri, bere, whiskey, vodka, long drinks, apa si cafea, totul este inclus.

Rezervările se fac la:

- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.