"La școală este ca-n povești!"

Sala Dalles, București
B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 18
duminică, 11 noiembrie '18, ora 11:00
PAM PAM – trupa de teatru muzical educativ pentru copii, vă invită pe 11 Noiembrie, la Sala Dalles, pentru a vă bucura de spectacolul „La școală este ca-n povești!” Mai multe detalii

Cei trei prieteni muzicali – Pia, Vio și Kito – vor să il convingă pe Împăratul Lenevilă ca “La Școală este ca-n povești!”. Astfel, până vine doamna învățătoare, împreună cu micii spectatori vor construi în sala de clasă o poveste despre Împarația Învățăturii. Bufoni vor fi pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum.
Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scena nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevarate lecții pentru Lenevila și copii – prin cântece interactive. Pe acorduri muzicale de periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop, îl vor învăța cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.
Lenevilă descoperă că daca știi să înveți, să te bucuri de fiecare clipă și să îi respecți pe cei de lângă tine, dacă știi că viața e frumoasă și că știința este necesară, dacă vei crede mereu în oameni și în prietenie, “La școală este ca-n povești!”. PAM PAM!


Biletele pentru spectacolul de Duminică – 11 Noiembrie la Sala Dalles, se pot achiziționa online pe site-ul www.iabilet.ro.

Preț bilete: 25 și 35 Ron.

Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 2 ani.
Mai multe informatii despre spectacolele și activitatea trupei PAM PAM puteți urmări pe pagina oficială de Facebook:
https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

YOUTUBE: https://goo.gl/QUvEKq

CONTACT PRESĂ: contact@pam-pam.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.


Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.