La Pulce – Ștefan Bănică

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara
Strada Mărășești 2, Timișoara
marți, 9 octombrie '18, ora 19:00
Ștefan Bănică urcă pe scena Teatrului Național din Timișoara, în calitate de actor, marți, 9 octombrie, cu începere de la ora 19:00. Mai multe detalii

”La Pulce” este o adaptare șcenică după ”Puricele în ureche” de Georges Feydeau. Horațiu Mălăele transformă capodopera în structura unei reprezentații de Commedia dellʹ Arte, reușind să provoace râsul sănătos dar și contrarierea spectatorului, ca rezultat al ambivalenței fiecărui personaj devenit, pe rând, când farsor, când păcălit. Prin decor, lumină și muzică, șcena devine un spațiu special, cu o putere nemaipomenită de transpunere a publicului într-o poveste de un comic savuros.

După ani de căsnicie, Mamarmota di Pomodoro începe să se îndoiască de fidelitatea soțului ei, Alfonso Bursucco di Pomodoro. Își arată îndoielile celei mai bune prietene, Maria del Rosa Flamencohones en Todos Partes de Matamoro, și decid să-l pună la încercare trimițându-i o scrisoare ca din partea unei necunoscute, invitându-l la o întâlnire. El, nefiind interesat, îl trimite pe prietenul său, Antonio Facaldo Cortegiatore. Din acest moment încep să se ivească tot soiul de încurcături, care mai de care mai amuzante.

Haideți la un spectacol în care acţiunea este plasată în Veneţia, fiind transpusă plastic şi stilistic într-o agreabilă, revigorantă comedia dell arte de maestrul Mălăele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.