KULT Fest 2021

Stadion Moldova, Roman
Strada Sucedava 2
9-11 iulie


Dragi festivalieri kult, sperăm că sunteți bine, sănătoși. KULT Fest este festivalul Romanului și al unei comunități de oameni frumoși . Festivalul a crescut alături de voi, de artiștii care ne-au înCântat mereu, de ideile creative ale echipei de organizare, de voluntarii energici și de toți partenerii care au contribuit. Anul acesta ar fi adunat cei mai renumiți artiști naționali și multe atracții de la zborul cu balonul cu aer la concursuri interactive în aer liber. Am tot sperat că noul Coronavirus este doar un vis urât și va trece repede. Nu a fost așa, iar acum #împreună trebuie să ne reinventăm, să facem modificări, să respectăm recomandările autorităților și să păstrăm distanțarea socială. Astfel, din cauza pandemiei și a deciziilor autorităților în ceea ce privește organizarea de evenimente cu public numeros ne aflăm în imposibilitatea organizării festivalului la data anunțată și vă informăm că ediția festivalului programată inițial pe 10 – 12 iulie 2020 se amână pentru 9 - 11 iulie 2021. A fost o decizie grea, pentru că am lucrat mult ca să pregătim fiecare detaliu al festivalului, dar am pus pe primul loc siguranța voastră, a participanților și a noastră ca organizatori. Munca noastră și așteptarea voastră nu sunt în zadar pentru că anul viitor va fi un line-up numeros (incluzând pe cât posibil și artiștii anunțați anul acesta) și va fi timp destul să pregătim surprize pentru fiecare dintre voi, copii, adolescenți și adulți. Toate biletele achiziționate pentru ediția din 2020 rămân perfect valabile pentru ediția din 2021. Și dacă am menționat de evenimente următoare, avem câteva surprize pentru voi. Pentru că ne este tare dor de vibe-ul pe care îl transmit oamenii frumoși când se întâlnesc, lucrăm la o serie de evenimente pentru lunile de vară, în limitele siguranței medicale și restricțiilor permise de autorități. Așa că sperăm să ne reîntâlnim cât mai curând. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere. Abia așteptăm să #ReKULTivamDistractia!

Mai multe detalii

Aflat la a cincea ediție, KULT Fest se desfășoară în perioada 9 - 11 iulie 2021, pe Stadionul Moldova din Roman.

Primii artiști anunțați pentru scena principală sunt: Vama, Vița de Vie, Taxi, Șuie Paparude, Grasu' XXL, Guess Who, Argatu' și Moș Martin, Roman Massive.

Festivalul oferă atracții inedite: zboruri cu balonul cu aer cald, arte vizuale, zona de streetfood, spatiu de joacă pentru copii, concursuri și diverse activități în aer liber.

www.kultfest.ro

Facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/

Instagram: @kultfestro

Urmărește aftermovie KULT Fest 2019

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului își dă acordul de a fi fotografiat și filmat în spațiul de eveniment, în scopul promovării festivalului.

Copiii cu vârsta sub 7 ani vor intra gratuit. Dovada se face pe baza certificatului de naștere. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.