KGB contra CIA

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
miercuri, 14 martie '18, ora 20:00
Intotdeauna ne-au trezit interesul si curiozitatea,serviciile secrete. Iata ca acum patrundem in ...operatiunea SECRETISSIMO ...cand KGB-ul incearca sa intre in posesia unui, fund ...dublu....al pudrierei ,....care detine un,cap de ghidare de rachete nucleare! Ati auzit vreodata sa se intample ceva in lume fara stirea serviciului secret.......C.I.A? Mai multe detalii

Lupta se dezlantuie intr-un hotel francez unde ambele servicii - rus si american - recurg la tot felul de metode pentru reusita misiunii! Veti rade cu lacrimi cand ...rusii de la KGB ...apar...travestiti in....calugari iar americanii de la CIA ....travestiti in....femei! Vom descoperii pana la sfarsitul piesei, trecand prin momente deosebit de hilare cine va reusi sa termine misiunea cu succes!

Cu ajutorul unei distributii de exceptie reunind actori din Teatrul National, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic precum MAGDA CATONE, ILEANA OLTEANU, EUGENIA SERBAN ,ARMAND CALOTA , IONUT CIOCIA (Branzoi din LAS FIERBINTI), ADI HOSTIUC, MIHAI NICULESCU,VICTOR VURTEJEANU, GAVRIL PATRU, VASILE FILIPESCU, SERBAN GEORGEVICI, NAE ALEXANDRU, EDY CARLAN...regia Armand Calinovici ,veti trai doua ore pline de comedie si suspans in culisele unor servicii secrete renumite!
Nu garantam in timpul spectacolului functionarea optima a telefoanelor mobile si a aparatelor de filmat!!!!!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.