Kalapács zenekar & Rudán Joe live

Moszkva Caffe, Oradea
Strada Moscovei nr. 8
marți, 9 aprilie, ora 20:00
Două dintre cele mai mari voci rock-metal din Ungaria, József Kalapács și Joe Rudán vin la Oradea, pe 9 aprilie de la ora 20:00, in Moszva Cafe sa sustina un show de neuitat. Mai multe detalii
Ambii sunt familiarizați cu muzica rock, dar punctul comun printre ei este legendara trupa Pokolgép, unde și-au pus amprenta în mod corespunzător.
 
Va asteptam sa cantam impreuna muzicaPokolgép din anul 1989 si sa sarbatorim impreuna implinirea a 30 de ani.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.