"JUMATATEA MEA BARBATUL" de George Arion

duminică, 20 mai '18, ora 18:00
Dupa 40 de ani petrecuţi pe scena Teatrului NaţionalBucureşti, actriţa Cezara Dafinescuvine la o intâlnire cu publicul său - şi vine la întâlnire cu traista plină de amintiri, frânturi din viaţaşi din filmele sale, emoţiişi trăiri vechi şi noi. Mai multe detalii

Vă invităm să fiţi părtaşi la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă în spectacol cu multă pasiune, cu generozitate cu talentul şi frumuseţea care au însoţit-o întotdeauna!
Ne-am obişnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim doar atunci când pleacă într-o stea! Ce-ar fi să le dăm şansa să fie alături noi şi când mai au încă ceva de spus?!

Regia: Toma  Enache,  Distribuţia:Cezara Dafinescu

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.