Exclusiv pe iabilet.ro

Jukebox & Bella Santiago

Temple Pub & Grill , Brasov
Strada Mihail Kogălniceanu 15
sâmbătă, 20 aprilie, ora 23:00
Descriere eveniment : Jukebox & Bella Santiago canta impreuna in concerte de peste 2 ani si au lansat 4 single-uri: “Ma intorc zi de zi”, “Vocea ta”, “Auzi cum bate” si “Sugar gumalaw” și vin în premieră la Brașov , la Temple Pub ! Mai multe detalii

Toate concertele marca “Jukebox”, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, sunt “ediție specială” iar veselia și experiența muzicienilor completează un show live de excepție, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul , așa că vă așteptăm Sâmbata, 20 aprilie 2019, de la ora 23:00 , la Temple Pub Brasov pentru un concert unic, de excepție !

Jukebox are aproape 20 ani activitate pe piata muzicala din Romania, iar Bella Santiago, frumoasa filipineza, stabilita in Romania, marea castigatoare “X Factor Romania” 2018, a lansat in ianuarie 2019 piesa “Army of love” si este calificata pe locul 3 in finala selectiei nationale “Eurovision Romania 2019”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.