Johnny Rawls - The King of Soul Blues

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
sâmbătă, 16 martie, ora 20:30
Johnny Rawls este o legendă a soul blues-ul. De fapt, termenul "soul blues" a fost inventat pentru a descrie muzica sa Mai multe detalii
Cu o carieră de peste 50 de ani, Rawls este un artist recunoscut la nivel internațional, producător de muzică și compozitor care călătorește extensiv în toată lumea. Născut în Mississippi în 1951, interesul lui Johnny pentru muzică a început în copilăria timpurie. Deja din liceu Johnny era un muzician profesionist pentru artiști precum Johnny Taylor, Joe Tex și ZZ Hill. La mijlocul anilor '70, Johnny devine dirijorul trupei cantaretului soul O.V. Wright. Din 1980 și până în 1985, conduce trupa lui Little Johnny Taylor iar din 1985, Johnny începe să concerteze ca artist solo, lansând mai mult de 15 albume.
El va fi prezent în premieră în România la Brașov în cadrul seriei de concerte Transilvania Blues Nights! Let There Be Blues, Let There Be Soul!
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.