Jack si vrejul de Fasole

Teatrul Strada, Brasov
Soseaua Cristianului 1- 3 ( incinta Muzeului Pedagogic Brasov)
sâmbătă, 19 mai '18, ora 11:00
Teatrul Strada îi invită pe brașovenii mari și mici la o nouă reprezentație, sâmbătă, 19 mai, de la ora 11, la un spectacol cu păpuși: „Jack și Vrejul De Fasole”, după o poveste irlandeză. Mai multe detalii

„Jack și Vrejul De Fasole”, este un spectacol de teatru de păpusi pentru copii și părinți. Coloana sonoră se împletește cu cea video rezultând un spectacol multimedia ce prezintă peripețiile lui Jack, un copil curajos ce merge până la capătul vrejului pentru a o ajuta pe mama sa.

Teatrul Strada vă așteptă pentru a urmări povestea fascinantă a baiețelului ce dă dovadă de mult curaj în urcarea vrejului de fasole. Ce aventuri o sa îl aștepte acolo sus rămâne să descoperiți!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.