It`s Taboo

Mulanruj Dining Theatre Bordello, Bucuresti
Str. Selari nr. 9-11
vineri, 24 februarie, ora 20:00
Mulanruj, bine-cunoscutul cabaret din Centrul Bucureștiului, parte din celebrul Bordello, cel mai premiat bar din România, prezinta noul sezon de spectacole. Mai multe detalii

Dinamica show-ului, așa cum ne-a obișnuit faimoasa locație, include o variata gama de momente artistice, acrobatii spectaculoase, dans, magie, cântec și umor, presarat fiind cu improvizația talentatei trupe de artiști. Este vorba de un show interactiv, mereu diferit, în care publicul participa la atmosfera serii.

Cei care aleg sa petreaca seara în publicul show-ului, beneficiaza nu doar de un spectacol original și unic în România, ci și de meniul de mâncare Casual Fine Dining. Seara se adreseaza iubitorilor de frumos, de teatru, de arta și de inovație, acelor persoane ce apreciaza o experiența completa a simțurilor, într-un cadru pe masura: vechea sala a „tronului”, Mulanruj aflându-se în fosta sala de baluri a doamnei Elena Cuza.

Accesul în sala se face de la orele 20:00.

Categorii vouchere:
General Admission - 49 lei
Voyeur - 69 lei - 1 snack (cocktail nuts)
Prelude- 89 lei - 1 snack (cocktail nuts) + 1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)
Experience - 119 lei - 1 snack(cocktail nuts)+1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)+ 1 course dinner
Gourmet - 139 lei - 1 snack(cocktail nuts) +1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)+ 2 course dinner
Extravagance - 159 lei - 1 snack(cocktail nuts) + 1 drink (glass of wine, beer, prosecco,cocktail)+3 course dinner


DUPA ACHIZITIONAREA UNUIA DIN PACHETELE DISPONIBILE ESTE NECESARA CONFIRMAREA ACESTORA SI REZERVAREA LOCURILOR IN SALA LA NR. DE TEL: 0748881085.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.