In Transylvania More Than a Music Festival

Transylvannia, Tara Fagarasului
joi, 10 iulie '14

IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL!

Intre 10 si 13 Iulie 2014, distractia se muta la festivalul IN TRANSYLVANIA, in judetul Brasov, zona turistica Sambata – Dragus din Tara Fagarasului. Cu un mix bun de muzica, teatru, activitati de aventura si competitii sportive, IN TRANSYLVANIA, primul festival din Romania organizat pe o partie de schi, se prezinta inca de la prima editie ca un eveniment de top in randul festivalurilor din tara.


In cele 4 zile de festival urca pe scena trupe straine precum Kiril Djaikovski ft. TK Wonder  (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera si Zdob si Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia) dar si romanesti: suie Paparude, Subcarpati, Luna Amara, Domino, Jak DC, Touluse Lautrec si multi altii urmand sa fie anuntati in lunile ce urmeaza.


Localizat pe o partie de schi la poalele muntilor Fagaras, la o altitudine de 690 m si inconjurat de padure, festivalul ofera o perpectiva spectaculoasa asupra tarii Fagarasului cu toate atractiile turistice din zona, iar pe timp de seara acesta devine un adevarat spectacol vizual.  Pe o raza de aproximativ 20 de km se gasesc numeroase obiective si atractii turistice: Cetatea Fagarasului, Manastirea Sambata, Herghelia Sambata, Cabana Sambata, strandul Victoria, Transfagarasanul, Balea Lac dar si satele din comunitatea tarii Fagaraslui, pastravarii si o multitudine de trasee turistice. Astfel, festivalul IN TRANSYLVANIA isi propune sa contribuie din plin la dezvoltarea turistica a zonei  si sa promoveze cultura si datinile tarii Fagarasului.


Aflata la o distanta de 3 ore si jumatate de Bucuresti, o ora de Sibiu si o ora de Brasov, amplasarea festivalului ofera peste 2000 de locuri de cazare pe o raza de 3 km. Celor care prefera sa stea la cort le-am pregatit un camping in mijlocul unei poieni chiar langa zona de festival.


Pe langa muzica, teatru si alte activitati menite sa faca  atmosfera una de neuitat, IN TRANSYLVANIA si Clubul Sportiv Smart Atletic organizeaza Maratonul Transilvaniei, o competitie sportiva cu 2 probe independente: MTB Cross-country si Trail Running. Fiecare intrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu si avansat.


Accesul in zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile in reteaua de bilete myticket. Pretul unui abonament este de 70 de lei, iar biletele de o zi variaza inte 10  si 35 de lei.


Partenerii acestui proiect sunt: Centr-ul Regional de Dezvoltare Durabila si Promovare a Turismului Antropic si Natural tara Fagarasului, Fundatia Comunitara tara Fagaratului, Primaria Dragus, Smart Atletic, Asociatia Culturala Turn, Compania de teatru D’AYA, 360 Revolution, Heineken Romania, Omnimind, Pensiunea Casa Zmeilor. Partenerul media oficial este Kiss FM.


Mai multe informatii gasiti pe www.intransylvania.ro
http://www.facebook.com/intransylvania

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).