În aplauzele dvs: Dan Badea, Natanticu, Radu Bucălae, Nane Voicu

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
marți, 27 februarie '18, ora 22:15
Doamnelor, domnișoarelor și domnilor! ÎN APLAUZELE DUMNEAVOASTRĂ, Dan Badea și Cosmin Natanticu vor urca pe scena Berăriei H pentru un super show de Stand Up Comedy presărat cu hohote de râs. Iar ca distracția să fie completă, în deschidere îi veți avea pe finaliștii iUmor din acest an, Radu Bucălae și Mane Voicu. Îi știți de la televizor. ;) Mai multe detalii

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:15 cu spectacolul pe scenă.

Bilete: 
45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 


* Biletele achiziționate la intrare costă + 10 Lei

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 


Rezervările se fac la:

- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.