Impro Comedy Show cu Trupa iELE

Club The Hub, Bucuresti
Strada Baratiei 31, Bucuresti
duminică, 26 februarie, ora 20:00
Înființată în 2014, trupa iELE însumează peste 200 de spectacole în toată țara. Trupa este formată din 5 actrițe improvizatoare, cu experiență, fiind singurul produs de gen din România. iELE fac spectacole memorabile, având deja un public fidel, prezent tot mai des la spectacolele lor. Mai multe detalii

Fiecare show este altfel, iar publicul este liber să intervină cu sugestii în scenele care se derulează, lucru care duce la un plus de comic. Dacă vii o dată, fii sigur că vei reveni.

iELE sunt: Camelia Pintilie / Victoria Răileanu / Adriana Bordeanu / Juli Nagy / Delia Riciu / Ruxandra Coman / Mihaela Georgescu / Alexandra Timofte.

Preț bilet 25 lei. Acces 15:30 - 16:45. Rezervări 0723 196 376.

 

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.