IMPLANT PENTRU REFUZ I Invitați : RoadkillSoda & Nuvijan

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 2 aprilie '16, ora 20:00
Dark Side Nights 3 cu Implant Pentru Refuz pe 2 aprilie in club Fabrica, opening act NUVIJAN. Mai multe detalii

Calatoria Implant Pentru Refuz a inceput in anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reusit sa scoata 7 albume. Fiecare album reprezinta o treapta evolutiva prin care a trecut trupa. Fiecare reusita, fiecare esec reprezinta pentru Implant Pentru Refuz o noua piatra de fundatie, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet in intreaga sa creatie si imparte puternice sentimente cu fanii sai.
Anul 2015 a adus lansarea albumului “Cartography”, urmata de un turneu national de promovare si lansarea videoclipului “Nori de gand”
Opening acts: Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.


http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz


http://www.implantpentrurefuz.com


"Implant pentru refuz" - 1996, East&Art
"Permis postsinucidere" - 1997, Rocka Rolla
"Culori" - 1999 Rocka Rolla
"Oameni fără feţe" - 2001, MediaPro Music
"Monolith" - 2007, Monolith
"Otheroot" - 2009, Firefield Records
Octavian "Vita" Horvath – voce;
Valentin "Freaky"Popescu – chitară;
Razvan "Meshu" Nicov – chitară;
Czifrak "Pista" Stefan - bas;
Alexandru Hera – tobe

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.