Gradina Monteoru: A XII-a noapte de William Shakespeare

Terasa Monteoru, București
Calea Victoriei 115, București 010071
marți, 18 august, ora 20:00
A XII-a noapte de William Shakespeare este o comedie spectaculoasa ce aduce pe scenă farse și deghizări, cu bufoni, calambururi și confuzii. Mai multe detalii

Spectacolul povesteste cu umor despre iubire si iluzie,despre amagirile care prind contur precis în sufletele înflacarate ale îndragostitilor.
Toate acestea constituie ingredientele tainice ale unei rețete alchimice necesară pt împlinire a destinului prin minunea din a 12-a noapte sfăntă spre care toți năzuiesc fără știință și pe care toți prin iubire o provoacă.
Astfel despărțirea prin naufragiu a fratelui de soră, căutarea și regăsirea lor este un motiv arhetipal major al căutării Sinelui integral, pierdut în naufragiul evolutiv al omenirii.

DUCELE ORSINO: Dan Balasoiu
CONTESA OLIVIA: Sidonia Gabriela Ganea/ Oana Anghel
VIOLA: Alina Dumitrelea/ Georgeta Nedelcu
SEBASTIAN:Altan Safta Zecheria
Sir TOBY BELCH: Bogdan Dita
Sir ANDREW AGUECHEEK: Dan Apavaloaie/ Cristian Constantinescu
MARIA: Doina Sandru
MALVOLIO: Marian Simion
BUFONUL FESTE: Valentin Andries
CAPITANUL ANTONIA: Mioara Dima
VALENTINA: Andreea-Roxana Neagu/ Valentina Visarion Mingopol
Regia:Oswald Gayer


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.