Gojira & Planet H feat. Nosfe - lansare "Brațe și Piept" / Expirat Halele Carol / 12.04

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 12 aprilie '17, ora 21:00
Gojira & Planet H feat. Nosfe - lansare "Brațe și Piept". Mai multe detalii

Gojira, pe numele său real George Andreescu, activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei - localitatea natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

SoundCloud: https://soundcloud.com/gojira

YouTube: PlanetH">https://www.youtube.com/user/GojiraPlanetH

Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele „Varză” (Vița de Vie), „Ne Place” (ROA), „Coboară-mă în Rai” (Coma).

Gojira și Planet H s-au cunoscut în cadrul proiectului „Green Channel”. În prima jumătate a lui 2012 au produs împreună piesele „Dă-i mai tare” (feat. DOC) și „Fugi” (feat. Deliric) - două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România.

SoundCloud: https://soundcloud.com/planet-h

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1Dj_rIAGidLT_RGJ6XlK5A

Nosfe s-a născut în 1985, și scrie versuri de rap încă de la 12 ani. În 2002 înregistrează prima piesă numită „Felicita”, în Italia, la G19 Studio. De-a lungul anilor a colaborat cu artiști precum Kheops, Lu-K, NOXE, Chimie și mulți alții.

Site: http://www.impcbl.com/

Acces: 15 lei - pre-sale / 20 lei - la intrare, în seara evenimentului

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.