Gala Stelelor Baletului Rus

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
luni, 9 martie, ora 19:00
Gala Stelelor Baletului Rus (re)vine la București cu un nou spectacol de excepție Mai multe detalii

După ce anul trecut ați putut admira vedetele de la Bolshoi Ballet Moscova în “Spectacol de Gală!”, iar anul acesta v-ați bucurat de trei zile de neuitat cu ocazia Festivalului Baletului Rusesc oferit de balerini de la Kremlin Palace, Stanislavsy Nemirovich-Dancenko Moscova sau Teatrul de Stat din Saransk, care au dansat pe scena Sălii Palatului într-un decor unic realizat cu tehnologie multi-media 3D de către Russian Multimedia Ballet Theatre, primăvara anului 2020 aduce un nou spectacol de balet de cea mai inaltă ținută.

Astfel, pe data de 9 martie, pe scena Sălii Palatului din București, va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus, cu participarea unora dintre cei mai mari balerini ai momentului de la celebrele teatre Bolshoi Moscova și Mariinsky Sankt Petersburg.

Artiștii care vor dansa în Gala Stelelor Baletului Rus de la București sunt Anna Nikulina-Prima Balerina, Anastasia Stashkevich-Prima Balerina, Ana Turazashvili-Prima Balerina, Denis Rodkin-Principal Dancer , Mikhail Lobukhin-Principal Dancer și Viacheslav Lopatin Principal Dancer, toți de la celebrul Teatru Bolshoi din Moscova în timp ce de la Teatrul Mariinsky Sankt Petersburg vor urca pe scenă Nadezhda Batoeva și Konstantin Zverev, ambii Leading Soloist.

Programul Galei este alcătuit din două acte a câte 50 de minute, cuprinzând duete și dansuri solo din opere clasice dar și opere moderne. Astfel, publicul din România va putea admira în primul act pas de deux din Raymonda (Glazunov,Petipa) interpretat de Ana Turazashvili și Denis Rodkin, Le Park (Mozart, Angelin Prelgocaj) interpretat de Nadezhda Batoeva și Konstantin Zverev, Carmen (Bizet, Alonso) interpretat de Anna Nikulina și Mikhail Lobukhin, Moartea Lebedei (Saint Saens, Fokine) solo Ana Turazashvili și Talisman (Drigo, Petipa) în duetul Anastasia Stashkevich-Viacheslav Lopatin.

După o pauză de aproximativ 20 de minute, urmează actul al doilea cu Tango (Piazzolla, Gordeev) interpretat de Ana Turazashvili și Mikhail Lobukhin, Carnavalul din Veneția (Puni, Petipa) un pas de deux cu Nadezhda Batoeva și Konstantin Zverev, Come un Respiro (Hendel,Bigonzetti) în duetul Anastasia Stashkevich-Viacheslav Lopatin, Solo (Visotsky) cu Mikhail Lobukhin iar seara va fi închisă de Anna Nikulina și Denis Rodkin în celebrul pas de deux din Don Quixote (Minkus, Petipa).

Cu siguranță, data de 9 martie 2020 va fi o seară memorabilă pentru iubitorii de balet din București.
Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și la Sala Palatului iar prețurile și categoriile au rămas aceleași ca la prima ediție a Galei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.