Gala Cântecelor De Munte - cu Emeric IMRE & Jimi El LACO

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
miercuri, 21 martie, ora 20:00
Emeric Imre & Jimi El Laco (Nightlosers) sunt invitații speciali ai Galei din luna aceasta și probabil nu mai e nevoie de nicio prezentare în descrierea valorii și frumuseții acestui eveniment la care te invităm împreuna cu toți prietenii. Mai multe detalii

Avem și o surpriza de proporții prin prezența în recital a celui ce a compus frumosul cântec de munte "Zâna Munților " și anume GABRIEL ANGHEL.

Titus Constantin, Ana Teodora și Bolek Folk sunt ceilalți artiști ce vor întregi seara cu cântecele lor.

Vino să ne revedem, să fim acolo pentru seara în care "Muntele Vine la Tine" cu toate cântecele lui.

Nu uita să rezervi locul din timp, să share-uiești și să confirmi cu going, pentru a avea alături cât mai mulți prieteni dragi.

Bilet, 20 lei și bineînțeles că va trebui să mai plătești cu entuziasm și distracție.

Rezervări la telefon 0737 220 220.

Club Mojo, str. Gabroveni nr. 14, București

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.