Full of Jazz - A Profane Jazz Weekend

Black by Doncafe Brasserie, București
Baneasa Shopping City, Etaj 2
1-2 aprilie '17
Jazz is free flowing and comes from the soul. Jazz is electrifying but Jazz is smooth as silk. Pure musical storytelling is Jazz. Improvisation takes its roots in Jazz Mai multe detalii

Pe 1 și 2 aprilie vă invităm la un weekend de jazz alături de Maria Răducanu, JAZÚ, Marius Mihalache Band și Viorica Pintilie. Gazda evenimentului va fi Black by Don Cafe Brasserie, un local nou în oraș, ideal pentru ceea ce noi numim “a profane jazz experience “. Meniul culinar și cel de băuturi marca Black va întregi experiența unui weekend de călătorii în lumea jazz-ului.

Prețuri bilete:

Seated:
60 Lei pentru o seara
100 Lei pentru ambele seri

Standing (la mese de cocktail)
45 Lei pentru o seara
80 Lei pentru ambele seri

Location:

Black By Doncafe Brasserie
Baneasa Shopping City, Etaj 2


Program:

Sâmbătă, 1 Aprilie, incepand cu ora 21:00

  - Maria Răducanu
 -  JAZÚ

Duminică, 2 Aprilie, incepand cu ora 20:00

  - Marius Mihalache Band

 -  Viorica Pintilie

 

*Maria Răducanu

Maria Răducanu este una dintre cele mai speciale artiste ale scenei muzicale românești, o cântăreață cu o voce de tip soprano și cu o gamă interpretativă amplă, ce reușește să combine într-un mod inedit jazz-ul, etno-jazz-ul, muzica veche europeană, fado, blues cu muzica populară românească. Sau, așa cum se mai spune, Maria e fata cu voce vrăjită.

www.facebook.com/Maria-Raducanu
https://www.youtube.com/watch?v=j7wYeHcW0gU&t=168s


 *Marius Mihalache Band

Marius Mihalache, s-a reîntors din America pentru o perioadă scurtă de timp, cu un proiect special - concertul “Back to swing”. Ne întoarcem la anii `20-`40, la petrecerile lui Gatsby, la swing-ul plin de viață, la timpurile pantofilor tociți pe ringul de dans și a ținutelor purtate cu stil.
Un excepțional artist al țambalului, Marius Mihalache a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susţinut o serie de concerte. Înregistrează alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Nigel Kenedy, Steve Vai, Kitaro, Ovidiu Lipan Tăndarica şi de alţi muzicieni, cunoscuţi pe plan mondial. Este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice. 
Marius Mihalache Band: Arabela Mihalache – voce, Lorin Mihalache – tobe, Nicu Băran – bas. Invitat special: Emil Bîzgă – trompetă.

www.facebook.com/BACKTOSWING

www.youtube.com/watch?v=oTB70CB1Utc

*Viorica Pintilie

Viorica și-a lansat la începutul acestui an primul album de standarde de jazz, “Stories of a heart”, adunând cele mai iubite cântece din ultimii cinci ani de concerte. În mai 2016, Viorica a primit premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival Competition. 

www.facebook.com/viorica.pintilie.official

www.youtube.com/watch?v=8PqVQLo6Nd0

*JAZÚ

Unde pepper-ul muzical vine odată cu influențele din jazz, funk, soul și bossa nova, alături de instrumentele “organice” precum: caval, acordeon, ocarina, linguri și inflexiuni vocale versatile.
JAZÚ concerteaza pe scenele unora dintre cele mai apreciate festivaluri din București si România: "Jazz in the park", "City Forest", "GreenSound", "Theatrestock", "TIFF".

Ioana Siia – voce, chitară, percuții, poezie și culoare; 
Florin Siia – bass, babybass, trompetă, linguri, backing vocals;
Mandela – flaut, caval, dramba, efecte sonore;
​Bogdan Valentin - tobe, percuții;
Alexandru Olteanu – pian, synthetizator

www.facebook.com/jazumusic

www.youtube.com/watch?v=IPV808TJFkc

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.