French Mania: Keo, Alexandra Ungureanu și Gabriel Cotabiță

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 21 octombrie '17, ora 19:00
Trei artiști autohtoni de mare greutate și-au asumat datoria de-a apăra francofonia în România LA FRENCH MANIA! Mai multe detalii

Vino la Berăria H să te bucuri de un show cu cele mai rezonante piese franțuzești, interpretate de Keo, Alexandra Ungureanu și Gabriel Cotabiță!

--IMPORTANT!!!!--

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

--IMPORTANT!!!!--

Bilete:

45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Harta categoriilor aici.

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.