farfarello feat. Țăndărică și Joschi Kappl live @Clubul Țăranului

Clubul Taranului , București
Intrarea Monetăriei, nr.3
sâmbătă, 13 octombrie '18, ora 21:00
Trupa lui Mani Neumann, fost violonist al legendarei trupe Phoenix, va susţine 2 concerte la Clubul Țăranului în Bucureşti: vineri, 12 octombrie, de la ora 21.00, şi sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 21:00. Mai multe detalii

Pe scenă i se vor alătura: Ulli Brand (chitară), Ioji Kappl (Bass) şi ca invitat special Ovidiu Lipan Țăndărică (Tobe şi Darbuka).

farfarello combină folclorul est european cu jazzul, rockul şi muzica clasică, pe ritmuri moderne cu acorduri de vioară, chitară, bass şi tobe. Cu 20 albume la activ şi peste 5.000 de concerte în întreaga lume, trupa germană vă invită într-o călătorie muzicală prin propria lor istorie.

Un bilet la concertul Farfarello costă 50 de lei, şi se găsete prin reţeaua online iabilet.ro/reteawww.iabilet.ro, în magazinele Flanco ori disponibil la intrare, în seara evenimentului pe strada Monetariei nr. 3.

Concertele grupului german Farfarello din Clubul Țăranului Roman închid turneul susţinut în România.    

Mani Neumann, supranumit în Germania Der Teufelsgeiger („Violonistul Diavolului“), este un maestru al viorii şi blockflöte. Este cunoscut în România şi ca urmare a activității sale de violonist în legendara formație Phoenix (din 1978 până în 2008), pentru care a fost recompensat de Preşedintele României cu ordinul „Meritul cultural“ în grad de Cavaler. Din 1982 și până astăzi cântă împreună cu Ulli Brand în formația farfarello.

Ulli Brand este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti din Europa, fiind recunoscut pentru stilul său unic în care interpretează muzica la chitară acustică cu 6 şi 12 corzi. Specialitatea lui este chitara acustică, pe care o combină cu “diferite efecte de ecou polifonice”. Ulli face ca sunetul farfarello să fie unic, reuşind cu o singură chitară acustică, să “țină” atât armonia, cât şi bassul.

Joschi Kappl fostul basist al trupei Phoenix, supranumit şi „Marele Blond“, a cântat alături de faimoasele trupe de rock din Europa, Heinz Rudolf Kunze şi Lake, în prezent fiind în trupa “Pasărea Rock”. A fost onorat cu premiul MTV – Lifetime Award şi decorat de Preşedintele României cu ordinul „Meritul cultural“ în gradul de „Cavaler“ pentru contribuţia culturală adusă României. ‘Meşterul Manole” - opera rock simfonică compusă de Joschi, este cel mai nou proiect al său.

Ovidiu Lipan Țăndărică este cel mai cunoscut toboşar din rockul românesc în prezent fiind în trupa “Pasărea Rock”. Membru a două formații marcante de muzică rock din România, Roșu și Negru și Phoenix, acesta a fost decorat de Preşedintele României cu ordinul „Meritul cultural“ în gradul de „Cavaler“ și de „Ofițer" pentru contribuţia culturală adusă României. "Getica" este cel mai nou poriect al lui Țăndărică fiind un poem simfonic. Astfel, toboşarul Țăndărică mai „bate” toba și cu: Visul Toboșarului, Rona Hartner și Fanfara 10 Prăjini, Stelu Enache - Muzică Balkano, Marius Mihalache (Țimbal, Jazz- Rock, Ethno - Fusion).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.