Farfarello feat. Țăndărică și Ioji Kappl - Concert la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
duminică, 18 februarie '18, ora 19:00
Duminică, 18 Februarie, violonistul diavolului și unul dintre cei mai buni chitariști ai Europei (re)vin în România, în cadrul turneului aniversar Farfarello! Mai multe detalii

Ovidiu Lipan Țăndărică se alătură băietilor de la Farfarello, pentru a încânta publicul. Țăndărică va susține acordurile de vioară și chitară cu beaturile de tobă, în stilul plin de măiestrie cu care și-a obișnuit deja publicul.

Mani Neumann, Ulli Brand și Iojo Kappl revin în România, aducând cu ei vioara “drăceasca” și chitara mânuita dumnezeiește, de care fanii din România s-au îndrăgostit la "primul auz". În această formulă, Farfarello pornesc prin România, pentru a continuă turneul care aniversează 30 de ani de activitate și pentru a se bucura împreună cu prietenii lor români de finețea acordurilor de vioară și chitară.

Primul concert din România va avea loc pe 2 februarie, în Râmnicu Vâlcea la Aby Stage, unde Farfarello își va dezmorți publicul cu piese precum : “Ciocârlia”, “Felix” și “Jovano”, interpretate în manieră inedită și plină de pasiune, iar turneul se va termina la București pe 18 februarie 2018, la Berăria H.

Cine sunt Farfarello? Înființată în 1982 de Mani Neumann și Ulli Brand, trupa Farfarello a reușit ca în 30 de ani de activitate să obțină recunoaștere europeană și internațională, ajungând una dintre cele mai bune trupe de folclor est european, condimentat cu influențe rock și muzică clasică. Din 1982 și până acum, Farfarello au scos 18 albume, 2 dvd-uri și au participat la peste 3.500 de concerte în toată lumea. Mani Neumann, supranumit și violonistul diavolului este unul dintre cei mai mari maeștri ai viorii și ai block flute-ului.

Activitatea sa în trupa Phoenix i-a adus un premiu MTV- Lifetime Award, fiind decorat de președintele României cu ordinul “Merit cultural”. Ulli Brand este unul dintre cei mai buni chitariști din Europa, recunoscut fiind pentru modul inedit în care interpretează muzică la chitară acustică cu 6 și 12 corzi.

Acces: 18:00 | Show: 19:00

Bilete:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Cine vine?