Fără Zahăr Unplugged

Club "The Hub", București
Strada Baratiei 31, Bucuresti
sâmbătă, 11 martie '17
Eventropola și Club The Hub sărbătoresc fără motiv. Pe 11 Martie, am pregătit un concert cu cei de la FĂRĂ ZAHĂR. Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu vin tocmai din Iași și aduc cu ei cântecele care i-au consacrat, dar și dulcele grai moldovenesc. Mai multe detalii

Recunoscuți pentru satira din versuri, băieții abordează rock-ul acustic și folk-ul alternativ cu mult umor. Astfel, ne transmit prin muzica lor că:
* sunt pasionați de echitație („Sunt posesorul unui cal / Galopează infernal / Procurorii îl cercetează penal”) și de oale („Ascunde, mamă, cazanul / Să nu-l găsească dușmanul / Că eu plec să-mi apăr neamul / Neamul lui Peneș Curcanul”);
* iubesc animalele („Vecina noastră plânge și tare se jelește / Că i-o dispărut pisica și nu o mai găsește / Cățaua mea s-ascunde, se face că nu știe / Dar ia ghiciți ce s-o văzut la radiografie”), dar și femeile sau dansul (Dup’o zi de tras la coasă, merg cu mândra mea la bal / Când fanfara cântă valse la căminul cultural / Vini unu-n trening gri și-mi ia mândra de mijloc / Ptiu, tu-i ceapa căprii mă-sii da’ ce, eu nu pot sa joc?”).


Fiți siguri că o să plecați de la concertul lor contaminați cu buna dispoziție care îi caracterizează. Distracția are un cost – prețul unui bilet este de 35 RON și se poate achiziționa online. 

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Accesul în Club The Hub se realizează începând cu ora 22:00, iar rezervările pentru chef se fac la nr. de telefon 0766 571 144 sau pe e-mail eventropola@yahoo.com.