Familia Impro cu Bobonete, Neamtu & Co ora 21.30

Filarmonica Banatul, Timisoara
Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2
joi, 16 februarie, ora 21:30
Singura trupă pe ai cărei membri știi deja cum ii cheamă, vine la Timișoara! Bobo, Neamțu, Mihai Raiț, Natanticu, Văncică, Micutzu și Marian Hâncu la pian, sunt din 2004 pe scenă, cu peste 1000 de show-uri la activ. Mai multe detalii


De data aceasta, vă prezintă un teatru de improvizație ca la carte: umor de calitate, public total implicat, nimic pregătit dinainte. Totul se întâmplă live, pe scenă, la sugestiile spectatorilor.

Băieții trec din telenovele, în teatru japonez și apoi dansează de la dans contemporan, la dans irlandez, cu cea mai mare naturalețe. Nu prea au ei grație, dar asta e.

Dacă vrei să ratezi așa ceva, o faci pe proprie răspundere! Umor inteligent și 100% spontan. Adrenalină. Cuvintele vulgare sunt total interzise, așa că aduceti și copilașii. Râd de se prăpădesc. 

Alte curiozități la 0721 363 070.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.