Experiential Learning Festival

Sat Harja, Oituz (Bacău)
sat Harja, com Oituz, jud Bacau, 607368
20-23 august
Asociația Copiii în Sânul Familiei organizează Festivalul de Educație Experiențială 20-23 August 2020, adresat tuturor tinerilor, părinților și persoanelor curioase. Mai multe detalii

 Festivalul de Educație Experiențială 20-23 August 2020, este adresat tuturor tinerilor, părinților și persoanelor curioase, sa experimenteze noi activitati si abordari inovative.

Festivalul promovează educația experiențială, făcând învățarea atractivă, distractivă și antrenantă, cu o multitudine de ateliere, workshop-uri în care participarea este deschisă. În plus vor fi concerte live, dans și interacțiune cu persoane noi. În 2019, au participat 500 de persoane pe durata celor 4 zile de Festival.

Petrecem 4 zile în mijlocul naturii explorând și sărbătorind educația nonformală.

Perioada: 20 - 23 August 2020

 

Am pregătit pentru tine o scenă de muzică live cu sistem de sunet Funktion One și multe ateliere printre care tobe africane, pictură, yoga, consiliere vocaționale și multe altele, cu siguranță vei găsi unul pe gustul tău.

ELF este o inițiativă să facem educația atrăgătoare și distractivă.

 Credem că natura este esențială.

Credem că educația este esențială.

Intenționăm ca ELF să fie unul dintre mijloacele prin care aducem aceste două esențe împreună.

Mai multe detalii pe www.elf-festival.org

 

Categorii de bilete:

(1) bilete educatori, invatatori, profesori 70 RON

(2) bilete elevi, studenti, ONG-isti, voluntari  50 RON

(3) bilete standard cu perioada de early bird 150 RON sau 50 RON/zi,

dupa early bird 200 RON, sau 75 RON/zi

Artistii si facilitatorii care vor fi prezenti la Festival si la celelalte activitati organizate in cadrul proiectului: Medeea Namolosanu, Ana Georgescu, Adrian Miu, Vlad Grigoras, We Singing Colors, Argatu si Mos Martin, Gabriel Balasa, Elena Sstrings, Indie Box, Cristina Apostol, Marius și Evelina Smântână, Cosmin Genete, Laura Dragoi, Corina Mintici, Bogdan Gugu, Asociatia Roes (Grecia), Asociatia IASIS (Grecia) dar si multi altii care sunt in curs de confirmare.

 

Organizator: Asociația Copiii în Sânul Familiei, sat Harja, com Oituz

Daca doriti sa achizitionati bilete la una din Categoriile de pret "Bilet educatori, invatatori, profesori", sau "Bilet elevi, studenti, ONG-isti, voluntari", va trebui sa faceti dovada printr-un document doveditor. Dupa achizitionare veti primi un e-mail cu mai multe detalii despre modalitatea de trimitere.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.