Exclusiv pe iabilet.ro

Dreamland Festival

Cabana Garbova, Predeal (Prahova)
Masivul Clabucetul Taurului
1-15 septembrie
Prima editie a festivalului de muzica electronica Dreamland Festival Romania

Evenimentul este reprogramat pentru anul 2021, vom revevi nu data reprogramarii curand
Mai multe detalii
In perioada 11-13 Septembrie iubitorii muzicii electronice sunt invitati la prima editie a Dreamland Festival Romania.
 
Evenimentul va incepe vineri 11 Septembrie ora 18.00 si se va incheia in zorii zilei de duminica 13 Septembrie.
 
Locatia este una unica, pe platoul cabanei Garbova din Predeal. Transportul catre festival se va efectua cu telescaunul in baza pass-ului la festival pana la baza partiei Clabucet, urmand un traseu de 20-25min pana la locatia festivalului pe traseul marcat sau cu masina, contracost. 

*Cazare va fi la :  https://www.cabanafulgdeneapredeal.ro/ 
 
Pretul biletelor incepe de la 179 lei si sunt disponibile pe platforma iabilet.ro ( in pretul biletului sunt incluse si urcarile si coborarile cu telescaunul pana la locatia evenimentului).
 
 
Locurile sunt limitate la 500 de participanti conform normelor in vigoare iar in perimetrul festivalului se vor respecta toate normele  privind distantarea sociala si prevenirea infectiei cu COVID-19.
 
Date desfasurare:
11.09/12.09 - 18:00-06:00
12.09/13.09 - 18:00-06:00
 
 
Regulament de participare la Dreamland Festival
11-13.09.2020
Predeal, pârtia Clăbucet
Cabana Gârbova
 
 

I. Prevederi generale

1.1 Dreamland Festival este organizat de ASOCIAȚIA ROMANIAN TRANCE FAMILY, cu sediul social în București, str. Doamna Ghica nr. 32B, camera 1, bl. T3, ap. 1017, Sector 2, având cod unic de înregistrare 39383980, având contul nr. RO95BTRLRONCRT0445158301, deschis la Banca Transilvania, reprezentată de Dumitru Cristian-Ștefan, având funcția de Președinte, denumită în continuare Organizator.
1.2 Dreamland Festival va avea loc în perioada 07-09.08.2020, la Predeal, pârtia Clăbucet, Cabana Gârbova, iar prezentul Regulament include condițiile generale de participare, organizare și desfășurare ale acestuia, care vor trebui respectate de fiecare Participant la eveniment.
1.3 Dreamland Festival este la prima ediție, fiind totodată primul eveniment de acest tip organizat în România, într-un cadru special, situat la peste 1300 m înălțime. Evenimentul își propune atragerea persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani din cadrul comunității noastre și nu numai, care să se bucure de muzică electronică și, mai mult, de un peisaj montan deosebit.

II. Bilete

2.1 Accesul la eveniment va avea loc în baza unui bilet, achiziționat de fiecare Participant în parte, de pe site-ul IABILET.RO, pus la dispoziție de Organizator.
2.2 Biletele vor putea fi achiziționate și de la poarta de acces în cadrul festivalului, în limita locurilor disponibile.
2.3 Achiziționarea unui bilet din alte locuri decât cele indicate în prezentul Regulament este interzisă. În acest sens, Organizatorul declară că nu își asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la valabilitatea biletelor achiziționate în alte moduri decât cele prevăzute anterior.
2.4 În cazul în care, din motive neimputabile Organizatorului sau ca urmare a deciziilor autorităților publice, Dreamland Festival nu va putea avea loc în perioada stabilită, Participantul va avea dreptul la restituirea contravalorii biletului, sau, la alegere, la folosirea acestuia la un eveniment viitor anunțat de Organizator, până cel târziu la data de 31.12.2020.

III. Accesul în cadrul evenimentului – condiții generale

3.1 Accesul la eveniment va avea loc în fiecare zi începând cu ora 18:00, doar prin locurile permise de Organizator.
3.2 Este interzis accesul în cadrul evenimentului cu următoarele obiecte:
- droguri;
- mâncare;
- băutură;
- umbrele;
- obiecte contondente sau ascuțite;
- animale;
- orice alte obiecte de natură a leza sănătatea sau integritatea fizică a celorlalți Participanți.
3.3 În cadrul evenimentului vor fi amenajate standuri de mâncare și băutură, sens în care Participanții vor putea achiziționa cele necesare direct și strict din perimetrul festivalului.
3.4 Participantul se obligă să aibă un comportament adecvat pe tot parcursul festivalului, care să nu îi lezeze pe cei din jurul său, în caz contrar Organizatorul având dreptul de a-i restricționa sau de a-i interzice accesul în perimetrul evenimentului. Prezenta clauză nu înlătură o eventuală răspundere civilă, contravențională sau penală a Participantului, conform legii.
3.5 Organizatorul își rezervă dreptul de a se îndrepta împotriva oricărei persoane vinovate de producerea unui prejudiciu, ca urmare a încălcării prezentului Regulament sau a oricăror alte indicații oferite pe durata festivalului.
3.6 Participanții se obligă a purta masca de protecție la intrarea în cadrul festivalului, precum și în orice alte eventuale spații închise. De asemenea, participanții se obligă a respecta normele de distanțare socială impuse de lege la data desfășurării evenimentului.

IV. Alte clauze

4.1 Organizatorul declară faptul că nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la produsele sau serviciile furnizate în cadrul festivalului de partenerii comerciali, aceștia din urmă fiind pe deplin responsabili de caracteristicile acestora.
4.2 Prin participarea la eveniment, Participantul își asumă faptul că Organizatorul sau alți Participanți pot înregistra audio sau video materiale din cadrul festivalului și declară că este de acord ca aceste materiale să fie utilizate în scop de publicitate sau în orice alt scop considerat oportun de către Organizator.
4.3 Prin achiziționarea unui bilet și participarea la eveniment, Participantul declară că este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.