Dream Diggers / Expirat Halele Carol / 24.05

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 24 mai '17
Dream Diggers este un proiect muzical ce s-a evidențiat prin atmosfera pe care o creează, un mix de frecvențe joase, ritmuri sincopate și tonuri de chitare cu ecouri în dub. Mai multe detalii

Lansat în 2015, “Fear Is a Lie” spune o poveste muzicală distopiană pornind de la acorduri calde de sitar și ajungând la strofe care respiră aer militant. Presărat cu mulți artiști invitați „Fear Is a Lie” anunță Dream Diggers ca pe un proiect deschis exploatării și manipulării sunetului. Următorul album, „To Dream Is to See” (2016), aduce un plus de presiune prin tobele acustice și acordurile de synthuri care completează spectrul sonor până la vocea gravă a lui Mihnea. În 2017 Dream Diggers pregătesc lansarea primului vinil semnat la label-ul Hangout Music / The Grey Division.

Muzica trupei rămâne într-o continuă mișcare, experimentând, cu fiecare release, noi frecvențe.

SoundCloud: https://www.soundcloud.com/the-dream-diggers
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCsbc3Ns-g8GRYSudMxcPpmA

RSVP: https://www.facebook.com/events/1316560691724914/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Cine vine?