"Domnisoara Poimaine si Joaca de-a Timpul" la Momolino Teatru si Povesti pentru copii

Cafe DEKO, Bucuresti
Str. Selari, nr 14, et. 1
duminică, 26 februarie, ora 11:00
Teatrul pentru copii MOMOLINO va invita la "Domnisoara Poimaine si Joaca de-a Timpul", o adaptare dupa cartea cu acelasi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustratie de Cristiana Radu, publicata la editura Curtea Veche Publishing. Mai multe detalii

Spectacolul este o productie Lumea lui MOMO si Momolino - teatru si povesti pentru copii, in dramatizarea si regia Antoanetei Zaharia. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu, cele 3 actrite indragite mult de copii si pe care le-ati mai vazut in spectacolele "Ziua in care a fugit somnul", "Nica si Povestile sale" sau Aventurile lui Hermann. Muzica a fost compusa special pentru acest spectacol si este semnata de Nina Neagu, iar decorurile si costumele poarta semnatura Doinei Pop.

Este un spectacol muzical, hazliu, creativ si cu o profunda nota educativa, si se adreseaza tuturor copiilor, care isi pun intrebari despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“

Domnul Azi si bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani si are loc la Clubul Taranului Roman..


Pret bilet 25 de lei/persoana.

Pachet promotional bilet teatru + cartea Domnisoara Poimaine si Joaca de-a Timpul la un pret special 59 leiCum ne comportam in sala atunci cand venim la spectacolele MOMOLINO de la Club La Scena ?

- Daca nu ati apucat sa va achizitionati biletul in avans, va rugam verificati disponibilitatea locurilor cu o seara inainte, la telefonul pus la dispozitie in anunt, pentru evita supraglomerarea salii. Ne pare rau, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, in cazul in care veniti direct la sala si spectacolul este sold out.
- Ajungeti la ora corecta, de preferinta cu 15-20 minute inainte de inceperea spectacolului. De multe ori actorii nu ies in scena, pentru ca accesul spectatorilor in sala intarzie, iar copiii isi pierd rabdarea.
- Odata ce spectacolul a inceput, accesul in sală nu mai este permis. Valabilitatea biletului se pierde, și ne bucurăm să vă revedem la o reprezentație viitoare.- La intrarea in sală exista cuiere, unde vă incurajam să vă lasați hainele groase. Este neplăcut și inconfortabil să le țineți cu voi pe scaun, pe toata durata spectacolului.
- Primele 4 rănduri din fața scenei sunt rezervate exclusiv copiilor. Adultii vor ocupă intotdeauna locurile incepand cu răndul 5. Nu se vor face exceptii, nici in cazul parinților care aleg să-si tina copiii in spate.
- Vă rugam pastrati libere cele 3 culoare de acces in sala si nu ocupati mesele de sprijin. Eventual pot fi folosite pentru a va lasa hainele, daca cuierele de la intrare sunt deja pline.
- Odata ce ati intrat in sală, va rugam sa va ocupati locurile și să ramaneti acolo pana la inceperea spectacolului. Locurile se ocupa in ordinea sosirii, va rugam sa nu tineti locuri rezervate prietenilor care ajung mai tarziu.
- Inainte de spectacol, va rugam sa inchideti telefoanele mobile sau sa le treceti pe modul silentios. Nu lasati in mana copiilor telefoane sau alte aparate electronice in timpul spectacolului.
- Pastrati cu voi doar sticla de apa. Rontaielile, fructele se pot consuma doar inainte sau dupa spectacol. E foarte posibil sa li se faca pofta si altor copii, in plus zgomotul produs ii poate deranja pe cei din jur. 
- Pentru ca fiecare spectator este important, ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de spectacol in liniste, sa auda bine replicile actorilor, de aceea am aprecia daca ati ramane pe locurile voastre pana la final, evitand sa vorbiti, chiar si in soapta.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.