Daniel Buzdugan, Zuralia Orchestra, magicianul Garry Cozma, si invitati din R. Moldova

Vatra Neamului, Balotesti
str. calea Bucuresti 29, Balotești 077015
miercuri, 8 martie, ora 19:00
În seara de 8 martie sărbătorim sinergia dintre chipul senin al iubitei și glasul blând al mamei, adică omagiem Femeia. Mai multe detalii

 Niciodată cuvintele nu sunt deajuns pentru a descrie liniștita ei splendoare. Pe 8 martie, începând cu ora 19.00, sărbătorim frumusețea fără seamăn în chip de Femeie sub îndrumarea inegalabilului Daniel Buzdugan. Ne va cânta cu patos Relu & The Zuralia Orchestra și Orchestra Vatra Neamului, iar farmecul sărbătorii va fi potențat de Magicianul Garry Cozma. Copii vor fi încântați de programul special pregătit și animatorii isteți. Ca de obicei, va pregătim o tombolă cu premii generoase, concursuri și foarte multe surprize. Grabiți-vă să luați biletele deja în vânzare în locație și în rețeaua iabilet.ro. Pentru cei mai conștiinciosi avem un preț special de 249 lei până pe 1 martie.
***
Prețul include MENIUL COMPLET și OPEN BAR nelimitat
***
249 lei /pers. - până pe 1 martie 2017
299 lei /pers. - după 1 martie 2017
***
Bilete la 0725 557 555 sau în format electronic pe https://www.iabilet.ro/site/event/28041/, în rețeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)
***
INSTAGRAM → http://bit.ly/gusturidepovestit