Cum se face

Casa de Cultura Mihai Eminescu, Targu Mures
Str. N Grigorescu, Nr.19,
joi, 22 februarie '18, ora 19:00
Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Mai multe detalii

Octavian Strunila, cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele și serialele TV în care a avut roluri remarcabile, readuce la voi in oras piesa de teatru “Cum se face”.
Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.
În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Anca Dumitra - cunoscută de public și ca Gianina din "Las Fierbinți, Dana Dembinski, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

9 Februarie 2018, ora 19:00
Centrul Cultural Mihai Eminescu, Tg. Mures, Str. Nicolae Grigorescu, Nr. 19.

Pret bilet: 48 RON

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.