Culese Din Cartier: Cred Că Sunt Extraterestru

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 17 octombrie '18, ora 21:00
Trenul Accelerat Culese din Cartier pleaca prin tara iara cu a doua oprire in Bucuresti la statia Expirat in data de 17 octombrie fara intarziere. Mai multe detalii

Pe parcursul drumului pasagerii trenului sunt incurajati sa coopereze cu personalul format din Cred Ca Sunt Extraterestru, dar si sa respecte normele minime de inaltime impuse pentru sarituri inainte de fiecare drop, in vederea stabilirii unei atmosfere placute de pe toata durata calatoriei.

In timpul mersului va rugam sa va tineti de stare.

Big up!

#culesedincartier #printaraiara #turneu


Follow us:
https://bit.ly/2Cpiczp
https://bit.ly/2wLCHQZ

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.