Crosul IT-istilor

Parcul Tineretului, București
Sector 4
sâmbătă, 23 iunie '18, ora 08:00

Crosul IT-istilor: competitia, premiata in 2018 cu mentiune la Gala Romanian CSR Awards, continua si in acest an sa aduca in atentia IT-istilor importanta sportului si a unui stil de viata sanatos. 

Cea de-a 5-a editie a Crosului IT-istilor se apropie. „Step by step”, crosul devenit singurul eveniment sportiv de acest fel dedicat celor care lucreaza in industria tehnologiei informatiei va avea loc sambata, 23 iunie 2018, in Parcul Tineretului din Capitala.

Numarul kit-urilor este limitat (1000), asa ca nu pierde startul inscrierii la cros.

IMPORTANT: Genereaza-ti codul unic de inscriere pe Infodesign.ro. Codul trebuie validat in pasii urmatori de comanda, dupa completarea formularului cu datele tale personale.

Mai multe detalii

Evenimentul este organizat de Infodesign Group, in parteneriat cu F-Secure.

La eveniment sunt asteptati toti cei care activeaza in domeniul IT (in departamente IT sau companii care activeaza pe piata de IT) sau studenti la facultati cu profil IT (cibernetica, automatica, electronica sau mate-info).

Totodata, sunt invitati sa se inscrie toti cei care vor sa faca miscare,indiferent de domeniul in care profeseaza. Este o buna modalitate de a sustine o viata activa si sanatoasa si de a fi un exemplu pentru comunitatea IT-istilor si nu numai. 

5 motive pentru care sa participi la Crosul IT-istilor 5.0

Usor de practicat
la aproape orice varsta si indiferent de conditia fizica. Stim ca iti petreci multe ore la birou, iar timpul alocat intretinerii fizice pare mai degraba o corvoada. Dar pentru Crosul IT-istilor este suficienta incalzirea de dinaintea evenimentului. Important este sa ai curajul sa ajungi la linia de start, iar „step by step” vei deveni un campion.

Bucuria de a alerga
Simte placerea de a face miscare, optand pentru cursa Hobby (3 km) sau pentru cursa Expert (6 km). La Crosul IT-istilor orice participant care trece linia de Finish este considerat un invingator.

Imbunatatirea conditiei fizice
Alergarea poate deveni disciplina de care ai nevoie pentru a fi intr-o forma mai buna, mai activ, mai sanatos, mai energic

Testeaza-ti determinarea
Competitiile reprezinta o motivatie foarte buna. Concentrarea si hotararea te pot aduce direct pe podium sau te pot face unul dintre castigatorii tombolei. Asa calog out, shut down, go run.

Interactiunea cu colegi din breasla
Crosul IT-itistilor este unicul eveniment sportiv dedicat celor care au acelasi lucru in comun cu tine: pasiunea pentru IT. Asa ca nu rata sansa de a lega noi prietenii si de a participa impreuna la aceasta competitie.

PROGRAM

Inscrieri: 10 mai – 20 iunie 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.