Cori Gramescu: Nutritia sanatoasa intre miturile din social media si realitatea stiintifica

miercuri, 10 iunie '20, ora 20:00
Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Nutriția sănătoasă vine cu multe întrebări. Ce funcționează de fapt? Cât de sănătoase sunt majoritatea dietelor la modă? Cât de mult este nevoie să îți restricționezi opțiunile alimentare și ce funcționează cu adevărat? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul, împreună cu multe alte aspecte ale nutriției sănătoase susținute de studii științifice și medicale. Vino alături de noi ca să înveți ce ți se potrivește și cum poți avea o alimentație sănătoasă fără să simți că ai renunțat la tot ceea ce îți place să mănânci.

Instructor, nutriționist, antreprenor, Cori Grămescu le-a făcut pe toate, urmând traininguri de instruire în Canada, SUA, Germania, UK, Suedia și Italia. Eva.ro o răsplătește în 2011 cu titlul de "Cel mai îndrăgit instructor de fitness", Story îi acordă în 2012 premiul pentru cele mai importante realizări în promovarea unui stil de viață sănătos.

Mai multe detalii