Conu’ Leonida față cu reacțiunea

Quantic, Bucuresti
Intrarea Grozavesti
duminică, 26 februarie, ora 20:00
Spectacolul Conu’ Leonida față cu reacțiunea de I.L.Caragiale abordează ideea actuală a manipulării, într-o societate mult prea dependentă de problemele politice. Ideea regizorală merge pe linia tradițională a reprezentării acestui text, interpretarea rolului Efimița aparținând unui actor; și, ca un joc de roluri, și Safta este interpretată tot în travesti. Mai multe detalii

Spectacolul este modern, deși textul marelui dramaturg este păstrat integral. Lui i se adaugă, în deschidere, Moșii – Tabla de materii, ca o introducere în lumea fascinantă, fabuloasă și plină de umor a lui Caragiale.

Actorii Cristian Crețu, Andrei Ciopec, Cozmin Dinu și regizoarea Bogdana Darie vă invită să râdeți cu poftă la un spectacol de bună calitate artistică.

SPECTACOL GAZDUIT DE TEATRUL INDART
Producător: Teatrul Arte dell’Anima București

Conu’ Leonida față cu reacțiunea de I.L.Caragiale

Distribuția:
Leonida – Cristian Crețu
Efimița – Andrei Ciopec
Safta – Cozmin Dinu

Regia: Bogdana Darie
Scenografia: Raluca Alexandrescu
Light design: Alexandru Bibere

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.