Constanta: Vali Vijelie Show

Restaurant Dorna Mamaia, Constanța
Constanta
vineri, 3 iulie, ora 20:00
Vali VIJELIE SHOW - Mai Stai, Mai Stai... cu mine la Restaurantul DORNA din Mamaia.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Vineri 20 martie 2020 - pentru prima data in anul 2020, Vali Vijelie impreuna cu taraful vin la Mamaia, la cel mai cunoscut restaurant de evenimente - DORNA.

Un eveniment de suflet, intr-o atmosferă caldă si plina de emotie, o seara de neuitat. Vali Vijelie își va încânta publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție.

Acces in restaurant: incepand cu 19:30

Show:20:00 // durata: peste 4 ore

PRET BILET: 160 LEI Meniu + Spectacol

Meniu: Muschiulet de porc in mantie de jambon afumat cu sirop de cimbru, salata de cruditati, pave si desert(Tortul Casei).

Vor participa:Vali VIJELIE impreuna cu Taraful si multe alte surprize va dau intalnire intr-un eveniment exceptional organizat de catre Caravana lui Axinte, Restaurantul Dorna din Mamaia si promovat de catre Digital Passion.

IMPORTANT:
✔ Locurile la masa se vor ocupa preferential in ordinea sosirii

Un montaj video si un colaj foto cu cele mai interesante momente ale evenimentului vor fi realizate de catre Digital Passion Photo-Videoproduction si oferite Gratuit tuturor participantilor.

Cabina Foto - Star Selfie Photobooth va fi prezenta cu cele mai haioase printuri magnetice oferite Gratuit tuturor participantilor.

Nu ratati un spectacol exceptional pe 20 martie 2020, cu 160 lei de persoana servesti masa, asculti & vezi live artistii tai preferati, faci gratuit fotografii, totul doar la Restaurantul Dorna din Mamaia.
NU UITATI:Locuri limitate!

Sponsori:

Vinurile CRAMEI JELNA - Amprenta Transilvaniei

Maurer Residence Constanta - locul pe care il numesti ACASA

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor, În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor va fi restituita.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.