Concertul Traditional de ANUL NOU

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
duminică, 30 decembrie '18, ora 19:00
Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou (2019), aniversează cea de-a VI-a ediție. Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați cele mei frumoase valsuri, alături de multe alte surprize muzicale în prima parte și, în premieră, experiența "Electronic Symphony" în partea a doua. Mai multe detalii

În încheierea primei ediții ale Stagiunii SalutCULTURA, Orchestra Simfonică București revine pe scena Sălii Palatului. Concertul extraordinar va avea loc Duminica, 30 decembrie 2018, începând cu ora 19.00. 

În continuarea tradiției, Orchestra Simfonică București - Bucharest Symphony Orchestra prezintă surpriza ediției a VI-a: invitatul special Edward Maya, primul artist român ce deține un Billboard Music Award in SUA. Edward Maya este primul autor și interpret român ce a deținut poziția întâi la categoria Dance Airplay cu single-ul “Stereo Love” în ediția Billboard 2011, singurul hit românesc din istoria competiției.

Orchestra Simfonica București și Edward Maya vor prezenta în partea a doua a Concertului Tradițional de Anul Nou, în exclusivitate pentru publicul românesc, conceptul #ElectronicSymphony, un spectacol original în care un triplu artist DJ/interpret/compozitor, o orchestră simfonică și soliștii lor vor reuni instrumente tradiționale românești, influențe din folclorul românesc, muzică de film, muzică electronică, lumini si grafică special concepute pentru un show unic si inedit.

Se reunesc, astfel, pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai buni şi talentaţi artiști care, indiferent pe câte continente au cântat şi vor mai cânta, vor avea întotdeauna bucuria de a se reuni pentru a împărtăși bucuria muzicii. 

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale #SalutCULTURA!. 

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert. 

Bilete disponibile 

Categoria VIP – 250 lei

Categoria 1 – 200 lei

Categoria 2 – 150 lei

Categoria 3 – 100 lei

Categoria 4 – 60 lei

 

Parteneri: Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro - Statii de încărcare pentru vehicule electrice

Parteneri media: Antena 3, Cărturești, Media Advertising

 

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro. 

Pentru detalii

Tel: (+4)0723958111

Email: info@osb.org.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.