Concert Vama

Beluga Music & Cocktails, București
Lipscani 30-34
vineri, 21 octombrie '16
Beluga Music & Cocktails - cel mai nou club din Bucuresti va asteapta la un concert exceptional cu Vama! Mai multe detalii

VAMA urca la bordul submarinului Beluga, vineri, 21 octombrie, intr-un concert in care vor canta aproape de fanii lor. Vama este o trupa infiintata de Tudor Chirila si Eugen Caminschi in 2006, la scurt timp dupa destramarea trupei Vama Veche.

A lansat doua albume, "Vama" si "2012", cel din urma marcand directia trupei in zone pop-dance. "Perfect fara tine" a fost una dintre cele mai difuzate si indragite piese din Romania in 2013, ocupand primul loc in toate topurile, atat la radio cat si pe TV. 2016 s-a anuntat a fi un an prolific pentru artisti, Vama lansand in mai primul single de pe urmatorul album.

Submarinul nostru isi va deschide trapa în 14 Octombrie, pe Lipscani nr. 30-34, destinatia preferata a celor care stiu sa aprecieze muzica buna insotita de cele mai bune cocktail-uri. Garantam distractie si party-uri de neuitat!

Ne gasiti pe strada Lispcani nr. 30 – 34 (langa H&M), va asteptam cu cea mai mare gasca de prieteni, echipa noastra de barmani v-a pregatit show-uri remarcabile.

In submarinul nostru toate misiunile au o singura destinatie – nopti albe in centrul Bucurestiului!
Biletele pot fi gasite online pe iabilet.ro si in format fizic in zilele de program la True Club, strada Covaci, Nr. 19 (Luni-Dumincia, dupa ora 18:00). Incepand cu 14 Octombrie, biletele pot fi gasite si la Beluga Music & Cocktails, strada Lipcani nr 30-34 (Vineri si Sambata, dupa ora 18.00). Concertul va incepe dupa ora 24:00.
Pret bilet*: 80 Lei
Rezervari: 0752525353.


*Concertul se desfasoara in regim de club, iar achizitionarea biletului nu implica automat si loc la masa.