CONCERT TRAVKA | PIXELS | LEO (warm-up & after)

Colectiv, București
str. Tabacarilor, nr 7
vineri, 13 februarie '15, ora 21:00
Vineri, 13 februarie, în ajun de Sf. Valentine, va propunem o calatorie printre fine acorduri de chitara, eclectice versuri si frumoase povesti cu talent narate de Travka si Pixels. Ne pregateste de drumetie Leo cu ale sale vesel colorate colaje muzicale. Mai multe detalii

Travka este unul dintre pilonii muzicii alternative contemporane din Romania.

Inca din 2002, prezenta scenica, atitudinea debordanta si simplitatea impunatoare a compozitiilor semnate de cvartetul din Focsani ii mentine dincolo de linia de plutire a scenei muzicale autohtone.

La un an dupa infiintare, trupa a rupt barierele undergroundului, ajungand rapid sub lumina reflectoarelor: au participat la cele mai mari festivaluri de muzica din Romania, numeroase aparitii pe micrul ecran, au fost aclamati de presa de specialitate si au reusit sa isi creeze o baza de fani consistenta.

Al treilea album, OKEAN, a fost lansat in 2012, totodata devenind si primul "album al calatorului", simbol al interactiunii si sinceritatii relatiei artist-fan/ creator-ascultator.
___

Trupa Pixels a fost infiintata la sfarsitul lui 2006 si de atunci au lansat doua albume: Fire Exit 2008 - Lastrada Music si TKOVCTRL 2012- productie independenta realizata in colaborare cu Control Club.

In cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut in CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor si nenumarate concerte de club. 

Din 2012 PIXELS canta in formula: Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).
___

Leo va asigura oaza muzicală cu responsabilitate estetică pre și post eveniment. Îndrăgit pentru colajele sale muzicale, Leo dă drumul alternativului din lesa și îl lasă să dicteze, așa cum este corect într-o petrecere cu gust și bun simț muzical.
___

Intrare: 20 lei (biletele se vor putea achizitiona doar la intrarea in club, in seara evenimentului)