Concert SARMALELE RECI

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
sâmbătă, 17 februarie '18, ora 20:00
Quantic și Free Riders te invită la un nou concert! Pe 17 Februarie petrecem alături de Sarmalele Reci! Mai multe detalii

Înfiinţaţi în 1993, cu o carieră de peste 22 de ani, Sarmalele Reci au acaparat scena rock românească, prin versurile lor autentice şi prin sound-ul care îţi râmâne întipărit în minte.

Pe parcursul carierei au beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi a mass mediei. În anul 2007 Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock.

În palmaresul formaţiei regăsim:

* 8 materiale discografice

* participare la numeroase festivaluri din străinătate - Germania (1994), Ungaria (1997), Anglia (1998), Moldova (2000), Spania (2006),Germania (2012); şi din ţară - Peninsula, B`est Fest, Folk You

* mii de concerte

* mare varietate de apariţii radio şi TV

* figurarea în primele locuri ale topurilor radio

* parteneriate cu organizaţii non profit şi companii

Melodiile lor excelează prin versurile puternice şi ritmurile jucăuşe.

http://bit.ly/2DZnVbE 

Bilete:

Early bird pana pe 9 februarie 15 lei

Presale pana pe 16 februarie 25 lei

Acces general 35 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.