Concert RUA & LIVE BAND

Cult Music Club, Craiova
Str. Fratii Buzesti Nr 23
vineri, 27 octombrie '17, ora 21:30
Pe 06 Octombrie in Cult Music Club , Factory Events vă propune un eveniment cu totul special - Concert RUA ! Royal Unknown Artist (R.U.A.) este o artista cu o voce aparte, un timbru special , chiar inconfundabil dupa o prima auditie. Mai multe detalii

Tanara compozitoare vine cu o abordare interesanta asupra muzicii pop alternative si vrea sa transmita prin numele ales tuturor faptul ca indiferent de gen, culoare a pielii, nationalitate, infatisare, opinii personale sau politice, experienta si stil de viata din prezent sau trecut, fiecare este un spirit unic prin simpla lui existenta.
“Transcendent Love” este primul album semnat R.U.A., o colectie de ganduri si experiente ale artistei scrise pe parcursul a ultimilor 8 ani. Este un album care vorbeste despre dragoste in toate formele ei, despre despartiri sau fluturi in stomac, despre atingerea unui nou nivel in viata personala, despre familie sau oameni in general.
Din punct de vedere artistic, albumul mixeaza genuri si stiluri de la pop la rock si chiar R’n’B cu influente jazz. Are ritmuri vibrante si linii melodice molipsitoare ce ne aduc aminte de muzica si muzicalitate fara filtre.
R.U.A. spune simplu: “Iubim pentru ca probabil iubirea este singurul sentiment adevarat in aceasta lume in ciuda tuturor iluziilor. Este reala. Suntem nascuti sa iubim. Albumul meu nu este un roman, nu este dificil de inteles si nici nu e ceva ce nu am mai auzit vreodata. Dar vorbeste pentru mine .”
R.U.A. a colaborat de-alungul timpului cu producatori si compozitori cum ar fi Richard Orange (USA) si Carl Wise (USA) lansand alaturi de ei piese ca “Oceans Away” si “It’s not the end of world” si a avut o serie de colaborari electro-pop cu Phill Celeste (Life on Planets USA), Corey Gibbons (UK), Naule (HU), Erik Steen (SWE). Piesa “Feather” compusa impreuna cu Naule a intrat recent in top 100 Itunes Norvegia.
Albumul a fost lansat de R.U.A. in 14 februarie anul acesta si urmeaza sa il ascultam in 2018 in cadrul multor festivaluri din Romania si strainatate.
Pe R.U.A. o vedeti live in concert acompaniata de band-ul feminin format din Diana Ganea ( chitara ), Gela Marinescu (tobe), Adi Seven (bas) , Teona Rusu (clape) si Andreea Vatavu (backing vocals).


Vino la Cult Music Club să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului și în rețeaua iabilet.ro și sunt împărțite în categoriile Premium - 30 ron (numar limitat de locuri) și Categoria Standing (fără loc) - 25 ron.
Cumpărarea biletelor Premium necesită rezervarea ulterioară a locurilor la numărul de telefon 0771 662 009
Pentru achizitia biletelor in avans se ofera gratuit un album "Transcendent Love" - R.U.A
Pentru un show total, în faţa scenei nu vor fi mese.
OPEN DOORS 19:00

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.