Concert Robin and the Backstabbers

Underground Pub, Iasi
Galeria Stefan Cel Mare, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt
vineri, 20 ianuarie '17, ora 20:30
Robin and the Backstabbers vor susține un concert la Underground Pub din Iași (Galeriile Comerciale Ștefan cel Mare) pe data de 20 ianuarie de la ora 20:30. Mai multe detalii

Robin and the Backstabbers cântă vineri, 20 ianuarie, la Iași în Underground Pub


În deschidere vor cânta cei de la Stema. Bilete în avans se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro și la bar la prețul de 30 de lei, urmând ca la intrare, în seara concertului, prețul acestora să fie de 40 de lei.


Robin and the Backstabbers – Cosmonaut (official video)
https://youtu.be/FQcg2ZTmq7A


Al doilea album al formației, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, a fost lansat anul trecut și a stârnit pasiuni și controverse încă de la început. Precedat de single-ul „Muzică în cântece”, al cărui videoclip îi regăsește pe membrii trupei alături de mai multe actrițe îndrăgite din teatrul și filmul românesc (Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Vasile ș.a.), albumul s-a aflat săptămâni la rând în topul vânzărilor de muzică din librăriile Cărturești.
Albumul Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk este disponibil in format fizic (CD) în librăriile Cărturești, în format digital pe iTunes, Amazon mp3, Google Play și ca streaming pe Deezer, Zonga și alte servicii.


Robin and the Backstabbers – E vina mea (Blending Spirits)
https://youtu.be/zc6MuouP2t0


Haideți așadar vineri, pe 20 ianuarie, la Underground Pub Iași pentru concertul celor de la Robin and the Backstabbers! În deschidere – Stema.


Robin and the Backstabbers:
Andrei Robin Proca – voce, chitară
Florentin Vasile – chitară, voce
Andrei Fântână – clape, saxofon
Oigăn – bass
Vladimir Proca – tobe
Radu Moldovan – percuție
http://fb.com/RobinandtheBackstabbers


Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Uman, Underground Pub si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.