Concert Nelu Vlad & Formatia Azur

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 16 martie '18, ora 23:15
Vineri, 16 Martie, te invităm la primul show Azur din 2018 pe scena Orașului cu Chef de Viață. "Mona", "Pe nisipul de la mare", "În staţie la Lizeanu", "S-a rupt lanţul de iubire" sunt doar câteva dintre piesele pe care le vei putea LIVE și care nu te vor lăsa să stai jos. Mai multe detalii

Vineri, 16 Martie, te invităm la primul show Azur din 2018 pe scena Orașului cu Chef de Viață. "Mona", "Pe nisipul de la mare", "În staţie la Lizeanu", "S-a rupt lanţul de iubire" sunt doar câteva dintre piesele pe care le vei putea LIVE și care nu te vor lăsa să stai jos.

Acces: ora 20:00

Show: ora 23:15

Bilete:

60 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

30 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

IMPORTANT:

✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Harta categoriilor aici.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.